Over Madelief

Voor kinderen is een boerderij de ideale plek om van alles te zien en te ontdekken! Ons kinderdagverblijf is gevestigd op een boerderij in Delfstrahuizen net buiten Heerenveen en Lemmer te Friesland, dit is in de buurt van Echtenerbrug, Echten, Oosterzee, Bantega, Vierhuis en Sintjohannesga. Wij zitten aan de doorgaande route van Lemmer naar Heerenveen. We zijn aangesloten bij de Verenigde Agrarische Kinderopvang (VAK). Wij bieden opvang aan kinderen van 0 - 12 jaar.

Kinderopvang Madelief beschikt over 3 groepsruimtes, een grote omheinde speelplaats, een overdekte speelruimte en een dierenweide waar kinderen kennis kunnen maken met kleinvee zoals geiten, kippen en konijnen. Achter de kinderopvang zijn er stallen waar de kinderen onder begeleiding kunnen gaan kijken. Kortom er is voldoende ruimte voor de kinderen om zich te ontwikkelen en te ontplooien! We kunnen daarnaast altijd buiten spelen. Als het regent kunnen we in de naastgelegen loods nog steeds lekker naar buiten.

De groepsruimtes van de kinderopvang zijn gezellig en huiselijk ingericht en voldoen aan de kwaliteitseisen die zijn gesteld. Veiligheid en individuele aandacht staan centraal, zowel voor ons kinderdagverblijf als voor de buitenschoolse opvang. Het is voor ons belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en het naar hun zin hebben. Wij bereiken dit door de kinderen de ruimte te geven om zich te kunnen ontwikkelen en zich te ontplooien. Door een duidelijke structuur te bieden met vaste gediplomeerde pedagogisch medewerkers creëren we een veilige, vertrouwde omgeving.