Informatieavond 'de negenjaarsfase'

Maandagavond 30 oktober om 20:00 organiseert kinderopvang Madelief een informatieavond. Het Thema van deze avond is 'De negenjaarsfase'. Dit is een redelijk onbekende, maar zeer bijzondere ontwikkelingsfase en vindt meestal plaats in de periode tussen 8 en 11 jaar.

Onze collega Elske is in januari gestart met de opleiding tot kindercoach en is inmiddels haar eigen kindercoach praktijk aan het opzetten. Vanuit haar kindercoach functie zal zij deze avond leiden. Waarom heeft ze gekozen voor dit thema? Elske Luik van Fansels Kinder- en jeugdcoaching: "Soms lijkt het alsof je kind al vroeg aan de puberteit begint. Dit is niet werkelijk zo. Een kind rond het negende levensjaar zit in zijn/haar eigen fase die hoort bij deze leeftijd. De buitenwereld en alles wat daar gebeurt komt steeds meer en soms "heftiger" binnen bij kinderen rond 9 jaar. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat er niet veel bekend is over deze bijzondere negenjaarsfase. ook ik heb deze informatie als zeer waardevol ervaren en wil deze graag met jullie delen".

Bent u ook geïnteresseerd laat het ons dan even weten via info@kinderopvangmadelief.nl.