Opening project Boekstart

Begin dit jaar had Marije Holtrop trainingen gevolgd tot voorleescoƶrdinator. Ze heeft hiervoor meerdere avonden uitleg gekregen over het belang van voorlezen en hoe we dit kunnen toe passen in onze kinderopvang. Nadat het theoretische gedeelte was afgerond kreeg Madelief ook budget om mooie en knusse leeshoeken te creƫren en om nieuwe boeken aan te schaffen.

Tot slot werd dit project woensdag 12 juni afgerond met een feestelijke onthulling van het bordje 'Boekstart in de kinderopvang'. Bij binnenkomst stonden er lekker tompouces met koffie en thee klaar. Carolien wenste iedereen een hartelijk welkom en het woord ging naar mevrouw Y. Roorsma die een korte uitleg over het project gaf. Daarna gingen we naar buiten waar wethouder Wesselius het 'boekstartbordje' onthulde. Hierna werden de kinderen vermaakt door een medewerkster van de bibliotheek die een prachtige verteljas aanhad en het boekje en dansje van de Wiebelbillenboogie vertelde en liet zien. Als laatste gaf mevrouw Roorsma voorlichting aan ouders over voorlezen en gaf leuke boekentips. Iedereen ging met een tasje vol informatie naar huis, al met al een zeer geslaagde ochtend en een grote opkomst. Fantastisch! Bedankt hiervoor